Var god acceptera Marknadsföring-cookies för att använda Google Translate.
Laddar Google Translate...
Något gick fel, testa att ladda om sidan.
Tre personer står bredvid en bil. En förare, en med blindkäpp och en rullstolsburen.

Serviceresor

Färdtjänst är till för dig som på grund av funktionsnedsättning inte på egen hand kan förflytta dig eller resa med allmän kollektivtrafik.

Ansökan om färdtjänst

Ansöka om färdtjänst

Blekinge är det handläggare på Region Blekinge som prövar rätten till färdtjänst. Du måste vara folkbokförd i Blekinge för att få ansöka om färdtjänsttillstånd. Du kan ansöka om färdtjänsttillstånd via e-tjänst på 1177.se eller via ansökan på papper. Ansökan på papper kan du få hemskickad av handläggare eller ladda ner via nedanstående länk. Om du behöver hjälp och har någon anhörig i Blekinge, eller på någon annan ort i Sverige, så kan hen logga in på 1177.se och ansöka åt dig.

Ansök om färdtjänsttillstånd via e-tjänst på 1177.se

Kontakt med en handläggare

Telefonnummer: 0455-233 90
Telefontid: klockan 10.00–11.00
E-postadress: fardtjanst@regionblekinge.se

Utanför kontorstid samt på helger och helgdagar är kontoret obemannat och då kan du kan inte nå oss. Tänk också på att det under semestertider och vid storhelger kan vara lägre bemanning och svårare att nå oss. Vi läser e-postmeddelande helgfria vardagar 08.00-16.00.

Meddelanden, intyg och ansökningar kan alltid skickas via e-post till fardtjanst@regionblekinge.se.

Postadress

Region Blekinge
Färdtjänsten
371 81 Karlskrona

Färdtjänst

Allmänt om färdtjänst

Färdtjänst är till för dig som på grund av funktionsnedsättning inte på egen hand kan förflytta dig eller resa med allmän kollektivtrafik.

Du kan få färdtjänst om du har en funktionsnedsättning som medför väsentliga svårigheter att förflytta dig på egen hand eller att resa med allmänna kommunikationer. Tillfälliga funktionsnedsättningar berättigar inte till färdtjänst.

Den körs med mindre fordon från dörr till dörr. Du samåker med andra och får vara beredd på att resan kan ta längre tid än en direktresa. Resor i färdtjänsten kan i viss mån anpassas till den enskildes behov genom olika tilläggstjänster. Hjälpmedel som rollator och rullstol får tas med vid resa och chauffören kan hjälpa dig i större utsträckning än i den allmänna kollektivtrafiken.

Rätt till färdtjänst

Handläggaren bedömer rätten till färdtjänst utifrån din förflyttningsförmåga eller din förmåga att åka med allmänna kommunikationer. Funktionsnedsättningen kan vara både fysisk och psykisk och den måste ha en beräknad varaktighet på minst tre månader. Om du kan köra bil eller inte har ingen betydelse för rätten till färdtjänst. Du kan inte få färdtjänst bara för att det saknas kollektivtrafik där du bor, eftersom det inte har något samband med din hälsa eller förflyttningsförmåga.

Seniorbiljetten är inte giltig för färdtjänst

Av kapacitetsskäl är inte seniorbiljetten giltig som färdbevis i resor med färdtjänst. För att resa med färdtjänst krävs att du uppvisar färdtjänstkort.

Beställ resa

Om du behöver resa med färdtjänst så beställer du din resa hos vår kundtjänst via telefon. Eftersom vi samordnar resorna med sjukresor och Närtrafik så uppskattar vi att du beställer din färdtjänstresa vardagen innan avresa. Vi gör vårt bästa för att tillgodose dina önskemål.

Du måste förbeställa din resa om du ska resa utanför kundtjänsts öppettider.

Din önskade restid kan förskjutas en timme framåt eller bakåt i tid. När du beställer din resa så anger vår kundtjänst en beräknad tid för avresan. Eftersom tiden är beroende av andra resenärer, trafiksituationen, väglaget, och liknande, så kan du inte få en exakt tid. Räkna med att tiden under normala förhållanden kan förskjutas med upp till 15 minuter. Se aktuella öppettider och kontaktuppgifter till vår kundtjänst.

Få en bokningsbekräftelse för din resa

När du har bokat en resa som ska äga rum efter mer än 24 timmar får du en bekräftelse på bokningen via SMS. Bokningsbekräftelsen innehåller bland annat information om när du hämtas, varifrån du ska resa och vart du ska.

Tänk på att uppge ett giltigt svenskt mobilnummer när du bokar din resa om du vill ha den här bekräftelsen via SMS. Det kan ta upp till 30 minuter innan bekräftelsen kommer.

Priser

Priset baseras på antal zoner och ålder. Du betalar för maximalt sex zoner.

Priser för färdtjänstresenär

Priser för färdtjänstresenär
Antal zoner Pris för 7–19 år Pris för 20 år och över
En zon 17 kronor 28 kronor
Två zoner 34 kronor 56 kronor
Tre zoner 51 kronor 84 kronor
Fyra zoner 68 kronor 112 kronor
Fem zoner 85 kronor 140 kronor
Sex zoner 102 kronor 168 kronor
Sju zoner 102 kronor 168 kronor
Hela Blekinge (åtta zoner) 102 kronor 168 kronor

Priser för medresenär

Priser för medresenär
Antal zoner Pris för 0–6 år Pris för 7–19 år Pris för 20 år och över
En zon Gratis 17 kronor 28 kronor
Två zoner Gratis 34 kronor 56 kronor
Tre zoner Gratis 51 kronor 84 kronor
Fyra zoner Gratis 68 kronor 112 kronor
Fem zoner Gratis 85 kronor 140 kronor
Sex zoner Gratis 102 kronor 168 kronor
Sju zoner Gratis 102 kronor 168 kronor
Hela Blekinge (åtta zoner) Gratis 102 kronor 168 kronor

Ledsagare

Ledsagare reser gratis.

Allmän kollektivtrafik

Du som har färdtjänsttillstånd kan naturligtvis åka med buss eller tåg inom Blekinge.

Du som är 20 år eller äldre får 25 procent i rabatt på alla biljetter. Du som är 7 till 19 år får 40 procent i rabatt på alla biljetter. Du som är färdtjänstberättigad får vid resa med allmänna kommunikationer ta med en ledsagare utan kostnad.

Kom ihåg att alltid ska kunna visa upp ditt Färdtjänstkort.

Betalning

Din färdtjänst betalas mot faktura. Du får en månadsfaktura där alla resor du gjort under en månad samlas. Det tas inte ut någon fakturaavgift. Du kan också betala med betalkort, Swish eller kontant i bilen vid påstigning. Vid kontant betalning kan föraren växla maximalt en 100-kronorssedel. Önskar du betala med Swish meddelar du det till vår kundtjänst då resan beställs. Swish-numret är 123 546 54 71.

Detta gäller angående priser:

  • Barn och ungdom med färdtjänsttillstånd betalar ungdomspris till den dag de fyller 20 år.
  • Vuxna med färdtjänsttillstånd betalar vuxenpris.
  • Ledsagare reser utan kostnad.
  • En medresenärer och egna barn reser till ordinarie färdtjänsttaxa. Två egna barn under sju år reser kostnadsfritt. Övriga medresenärer betalar tre gånger ordinarie färdtjänsttaxa.

Avbeställning

Du ska alltid avbeställa din resa om du inte avser att resa. Din avbeställning ska du göra snarast möjligt och det gäller även schemalagda resor som arbetsresor. Tänk på att din avbeställning ger någon annan möjlighet att resa.

Du betalar 100 kronor om du inte avbeställer din resa. Det gäller även om du avbeställer resan senare än en timme före avtalad tid.

Restider

Du har möjlighet att resa med färdtjänst under dessa tider:

  • Måndag–torsdag (helgfri): klockan 05–24.
  • Fredag (helgfri): klockan 05–02.
  • Lördag (helgfri samt midsommarafton, julafton och nyårsafton): klockan 05–02.
  • Söndag och helgdag: klockan 05–24.

Färdtjänst med allmän service

Du som har beviljats färdtjänsttillstånd har rätt till färdtjänst med allmän service. Har du behov av hjälp under färd i en omfattning som chauffören inte kan lämna så kan du beviljas rätt till ledsagare när reser med färdtjänstens fordon.

Personer med grav synskada och personer som bor i kommunernas särskilda boenden för äldre, med personal dygnet runt, har rätt till ledsagare utan prövning. Det gäller inte vid boende i servicelägenhet eller trygghetsboende.

Den hjälp som ges av chauffören vid allmän service varierar beroende på om du har med dig en ledsagare eller inte. Kontakta någon av färdtjänsthandläggarna på Region Blekinge om du har frågor kring färdtjänst med allmän service.

Chaufförservice

Chaufförsservice innebär att du blir hämtad vid dörren till din bostad och följd till dörren vid resmålet.

Alla färdtjänstkunder kan om de så vill använda tjänsten, om de har behov av chaufförens stöd för att kunna ta sig till eller från fordonet. Tjänsten kan inte användas för andra behov än stöd och hjälp vid din förflyttning till och från bilen och hjälp med nödvändiga hjälpmedel.

Du kan exempelvis inte få chaufförsservice för hjälp att bära bagage eller att låsa dörren. Kom ihåg att du själv måste be om chaufförsservice när du ringer till kundtjänst för att beställa din färdtjänstresa, och att du själv bestämmer i vilken omfattning du behöver hjälpen. Kanske klarar du att själv ta dig till bilen ibland eller på vissa platser.

Om du reser tillsammans med en ledsagare så kan du inte boka chaufförsservice, eftersom det då är ledsagarens uppgift att hjälpa dig till och från bilen.

Färdtjänst med utökad service

Om du har behov av hjälp utöver vad som omfattas av den allmänna servicen så kan du bli beviljad utökad service. Den beviljas normalt för samma period som färdtjänsttillståndet men kan också beviljas för korta, tillfälliga behov.

Trapptransport

Vid behov kan du få rätt till trapptransport vid hemadressen i maximalt sex månader i väntan på annan bostad, bostadsanpassning eller liknande. Trapptransport kan inte ges om det är förenat med extrema svårigheter att utföra tjänsten eller oacceptabla risker för resenär eller chaufför. Trapptransportstjänsten förutsätter att du har tillgång till en rullstol och att du inte väger över 120 kilo.

Du ansöker om trapptransport vid hem- och besöksadressen hos vår kundtjänst via telefon. Din ansökan måste göras senast tio arbetsdagar före planerad användning. Det görs en inspektion av trappan och rullstolen innan man beslutar om trapptransport. Vi ringer och meddelar beslutet via telefon.

Ensamåkning

Ensamåkning kräver ett tydigt läkarutlåtande.

Extra benutrymme

Om du av någon anledning har behov av större benutrymme än vad som är normalt.

Begränsad omvägstid

Om det finns särskilda skäl så kan tiden för omvägar begränsas.

Annan särskilt anpassad tilläggsservice

Beroende på individuella behov så kan det undantagsvis finnas behov av andra former av särskilt anpassad service under färdtjänstresan. Behöver du hjälp utöver tilläggsservicen så ingår inte det i färdtjänsten. Hjälpbehovet är då vanligtvis en uppgift för din hemkommun.

Arbetsresor och studieresor

Från den 1 januari 2024 beviljar vi inte längre så kallat arbetsresepris. Anledningen är bland annat att främja ett jämlikt pris för alla typer av färdtjänstresor. Detta innebär att priset för en färdtjänstresa är detsamma oavsett orsaken till resan.

Res med vår app

Som färdtjänstberättigad får du 25 procent i rabatt på 30-dagarsbiljetten. Du köper biljetten i vår app eller laddar ett resekort. Kom ihåg att ange din rabatt vid laddningstillfället. Ta kontakt med färdtjänsthandläggarna för mer information.

Resor utanför Blekinge

Även om du arbetar eller går i skolan utanför länet och arbetsplatsen respektive skolan ligger utanför gränsen 50 kilometer från din bostad, kan du i vissa fall beviljas arbetsresa med färdtjänstens fordon. Du kan efter en individuell bedömning beviljas ett begränsat antal resor, beroende på aktuell sträcka och övriga omständigheter. Ta kontakt med färdtjänsthandläggarna för mer information om detta skulle bli aktuellt för dig.

Bagage

Vid färdtjänstersa får du som färdtjänstresenär, medresenär och ledsagare ta med sig maximalt två kollin normalt bagage. Om du exempelvis har handlat så räknas din varukasse som bagage. Det gäller även hopfälld barnvagn om du reser med barn.

Chauffören hjälper dig som färdtjänstresenär med ditt bagage och eventuellt hjälpedel, i och ur fordonet. De förflyttningshjälpmedel som behövs för resan får också tas med.

Vid anslutningsresa till tåg, flyg eller liknande kan ytterligare bagage beviljas, men i rimlig omfattning. Prata med vår kundtjänst om detta är aktuellt. Ett extra förflyttningshjälpmedel får undantagsvis tas med i mån av plats och efter samråd med vår kundtjänst.

Ledsagare och medresenär ansvarar själva för hantering av sitt bagage och placerar det enligt chaufförens anvisningar. De kan inte förvänta sig eller kräva någon hjälp av chauffören med hantering av sitt bagage.

Ledsagare

Om du har tillstånd så kan du ta med dig en ledsagare gratis i färdtjänstens fordon. Det framgår av ditt färdtjänstbeslut om du har rätt till ledsagare.

Om du ska resa med buss eller tåg inom Blekinge så får du alltid ta med dig en ledsagare utan extra kostnad.

Matkasse

Chauffören kan hjälpa till med att bära två matkassar (eller kollin) till eller från din dörr. Det gäller även från en mötespunkt vid affären, järnvägsstationen eller flygplatsen till fordonet.

Tjänsten kostar extra och bokas i samband med att du beställer din färdtjänstresa hos vår kundtjänst. Avgiften gäller även för dig som är beviljad chaufförservice.

Rullstol som säte vid färd

Rullstolarna måste vara godkända av respektive tillverkare avseende utrustning och hållfasthet i chassi och fästanordningar. Mer information om detta kan fås från förskrivare, hjälpmedelscenter, och Blekingetrafikens kundtjänst.

Fakturering

Du betalar din serviceresa i efterhand mot faktura. På fakturan samlas alla resor som du har gjort under en månad tillbaka. Det kan vara resor med färdtjänst, Närtrafik och sjukresor.

Om fakturan inte betalas i tid får du en påminnelse. Under tiden som fakturan inte är betald vill vi att du köper dina resor ombord i samband med resan, du betalar då med betalkort, kontant eller med Swish.

När fakturan som du fick en påminnelse på är betald, kontaktar du oss om du vill betala mot faktura igen. Det kan vara bra att känna till att vi kommer att göra en individuell bedömning om du får resa mot faktura igen. Kontakta oss om du vill betala mot faktura igen.

Resa i annan kommun

Resa i annan kommun kallas "RIAK-resa" och gäller vid tillfällig vistelse eller boende i annan kommun.

Om du är beviljad färdtjänsttillstånd och vistas eller bor tillfälligt i en kommun utanför Blekinge får du normalt resa 24 enkelreseor per kalenderår inom den kommunen. Extra resor kan beviljas om särskilda skäl föreligger.

Du ringer eller e-postar färdtjänsten och beställer kuponger för RIAK-resa minst 10 dagar före resans genomförande.

Riksfärdtjänst

Allmänt om Riksfärdtjänst

Riksfärdtjänst ska göra det möjligt för personer med stora och bestående funktionshinder att göra resor inom Sverige till normala resekostnader. Syftet med resan ska vara rekreation, fritid eller annan enskild angelägenhet. Resor beviljas inte om syftet med resan är arbete, studier eller sjukvård.

Riksfärdtjänst är inte detsamma som vanlig färdtjänst. Att en person är beviljad färdtjänst innebär inte automatisk rätt till riksfärdtjänst.

Resa med riksfärdtjänst får göras av den som efter ansökan har fått tillstånd till det. Oftast måste du ansöka om varje enskild resa. Bedömningen om vilka extra kostnader resan innebär kan skilja beroende på resmål, tid på dygnet och kollektivtrafikens tillgänglighetsanpassning.

Resa med riksfärdtjänst innebär oftast inte resa med bil. Riksfärdtjänst beviljas oftast med allmänna kommunikationer tillsammans med ledsagare. Resenären ansvarar själv för att skaffa ledsagare. Riksfärdtjänst ska ersätta den extra kostnad resenären får vid resa på grund av sin funktionsnedsättning.

Kontakt med en handläggare

Telefonnummer: 0455-233 90
Telefontid: 10–11
E-post: fardtjanst@regionblekinge.se

Utanför kontorstid samt på helger och helgdagar är kontoret obemannat och då kan du kan inte nå oss. Tänk också på att det under semestertider och vid storhelger kan vara lägre bemanning och svårare att nå oss. Vi läser e-postmeddelande helgfria vardagar klockan 8–16.

Meddelanden, intyg och ansökningar kan alltid skickas via e-post till fardtjanst@regionblekinge.se.

Postadress

Region Blekinge
Färdtjänsten
371 81 Karlskrona

Ansök om riksfärdtjänst

Du kan ladda ner ansökningsblankett på den här sidan.

Priser

Du betalar resan med en egenavgift som motsvarar normala reskostnader med allmänna färdmedel. Regeringen har beslutat om en schablon för hur stor denna kostnad är vid olika reslängder. Nedanstående gäller från 1 januari 1997.

Priser för riksfärdtjänst
Vägavstånd i kilometer Pris för personer 26 år eller äldre Pris för personer 25 år eller yngre
0–100 km 105 kr 73 kr
101–125 km 130 kr 91 kr
126–150 km 165 kr 115 kr
176–200 km 220 kr 154 kr
201–225 km 255 kr 178 kr
226–250 km 275 kr 192 kr
251–275 km 300 kr 210 kr
276–300 km 320 kr 224 kr
301–350 km 370 kr 259 kr
351–400 km 420 kr 294 kr
401–450 km 420 kr 294 kr
451–500 km 420 kr 294 kr
501–600 km 535 kr 374 kr
601–750 km 600 kr 420 kr
751–1000 km 655 kr 458 kr
1001–1250 km 700 kr 490 kr
1251–1500 km 755 kr 528 kr

Sjukresa

Allmänt om sjukresor

För vissa besök inom hälso- och sjukvården i Blekinge kan sjukresa bli aktuellt, antingen med de allmänna kommunikationerna eller med Serviceresor.

Resebevis

Om din sjukresa är avgiftsfri får du ett resebevis tillsammans med din kallelse. Det gäller för resor inom Blekinge med våra bussar, Öresundståg, Pågatåg och Krösatågen.

Resebeviset är ditt färdbevis till och från sjukvården. Resebeviset är personligt och måste kunna visas upp i original vid resa tillsammans med legitimation. Ändringar i resebeviset gör det ogiltigt. Resebeviset gäller för tur- och returresa och en medresenär får följa med kostnadsfritt. Om resebeviset är utställt på en minderårig gäller resebeviset som färdbevis för hela familjen.

Resa med Serviceresor

Resor till sjukvården bör i första hand göras med de allmänna kommunikationerna. Om ditt hälsotillstånd innebär att du inte kan resa med de allmänna kommunikationerna kan du boka resa med Serviceresors fordon. För detta krävs i de flesta fall ett intyg från din vårdgivare.

Priser

Sjukresa med Serviceresors fordon har en egenavgift. Region Blekinge bestämmer storleken på denna avgift. Från 1 januari 2020 gäller att priset för sjukresa med Serviceresor följer biljettpriset i den allmänna kollektivtrafiken upp till maximalt 60 kronor för enkel resa.

Du betalar huvudsakligen mot faktura. Du kan även betala med Swish. När du beställer din resa så ska du meddela om du betalar med Swish. Swish-numret är 123 546 54 71. Om du betalar kontant så kan föraren maximalt växla en 200-kronorssedel.

Du kan alltid få besked om priset för din resa i samband med att du bokar resan.

Beställ resa

Om du behöver resa till vården beställer du din sjukresa med ett telefonsamtal till vår kundtjänst. Eftersom vi samordnar resorna med färdtjänst och Närtrafik så uppskattar vi att du beställer din sjukresa i så god tid som möjligt, måndag–fredag. Undantag från detta görs bara vid akuta resor. Se aktuella öppettider och kontaktuppgifter till vår kundtjänst.

För akuta sjukresor utanför kundtjänsts öppettider ringer du telefonnummer 0455-165 00. Vänta kvar i luren över den förinspelade informationen. Därefter följer information hur du kommer i kontakt med vår dygnet-runt-service.

Få en bokningsbekräftelse för din resa

När du har bokat en resa som ska äga rum efter mer än 24 timmar får du en bekräftelse på bokningen via SMS. Bokningsbekräftelsen innehåller bland annat information om när du hämtas, varifrån du ska resa och vart du ska.

Tänk på att uppge ett giltigt svenskt mobilnummer när du bokar din resa om du vill ha den här bekräftelsen via SMS. Det kan ta upp till 30 minuter innan bekräftelsen kommer.

Sjukresa utanför Blekinge

Om du är remitterad till en sjukvårdsinrättning utanför Blekinges gränser beställer du din sjukresa hos kundtjänst via telefon. Du åker sedan med allmänna kommunikationer eller Serviceresors fordon, beroende på vad din behandlande läkare uppgett i intyget. Beställning av tåg- och flygbiljetter görs på vardagar mellan klockan 8–17.

Tänk på att göra din beställning i god tid före avresan, måndag till fredag.

För mer information

Besök 1177 Vårdguidens hemsida för mer information om sjukresor.

Bussarna Ekoxen till Malmö och Linnéan till Växjö

Ett intyg behövs om du ska resa utanför länet. Intyget skickas av Region Blekinge till Blekingetrafiken och resan beställs genom vår kundtjänst. För bussarna som trafikerar sjukhusområdet i Karlskrona, se under anslutningsresor.

Ingen egenavgift tas ut. Behöver du en anslutningsresa från hemmet till bussen är denna resa kostnadsfri. 

Se respektive tidtabell. Tidtabellerna gäller helgfria vardagar, måndag till fredag.

Ekoxen, Karlskrona till Malmö

Ekoxen, Karlskrona till Malmö
Målpunkter Tid
Blekingesjukhuset Karlskrona (huvudentrén) 07.00
Nättraby E22 (busshållplats) 07.10
Listerby E22 (busshållplats) 07.20
Ronneby resecentrum (fickan vid klockan) 07.30
Bräkne-Hoby vårdcentral (Parkvägen 4) 07.45
Blekingesjukhuset Karlshamn (huvudentrén) 08.00
Pukaviks rondell (Gustavstorpsvägen) 08.15
Sölvesborgs resecentrum (utanför stationen) 08.30
Centralsjukhuset Kristianstad (huvudentrén) 08.45
Universitetsjukhuset i Lund (huvudentrén) 10.00
Skånes universitetssjukhus Malmö (huvudentrén) 10.30

Ekoxen, Malmö till Karlskrona

Ekoxen, Malmö till Karlskrona
Målpunkter Tid
Skånes universitetssjukhus Malmö (huvudentrén) 12.30
Universitetsjukhuset i Lund (huvudentrén) 13.30
Centralsjukhuset Kristianstad (huvudentrén) 14.15
Sölvesborgs resecentrum (utanför stationen) 14.30
Pukaviks rondell (Gustavstorpsvägen) 14.45
Blekingesjukhuset Karlshamn (huvudentrén) 15.00
Bräkne-Hoby vårdcentral (Parkvägen 4) 15.15
Ronneby resecentrum (fickan vid klockan) 15.30
Listerby E22 (busshållplats) 15.40
Nättraby E22 (busshållplats) 15.45
Blekingesjukhuset Karlskrona (huvudentrén) 16.00

Linnéan, Karlshamn till Växjö

Linnéan, Karlshamn till Växjö
Målpunkter Tid
Blekingesjukhuset Karlshamn (huvudentrén) 08.00
Vårdcentralen Tingsryd (Storgatan 87) 08.40
Centrallasarettet Växjö (huvudentrén) 09.15

Linnéan, Växjö till Karlshamn

Linnéan, Växjö till Karlshamn
Målpunkter Tid
Centrallasarettet Växjö (huvudentrén) 11.00
Vårdcentralen Tingsryd (Storgatan 87) 11.35
Blekingesjukhuset Karlshamn (huvudentrén) 12.30

Linnéan, Karlskrona till Växjö

Linjen trafikeras av Länstrafiken Kronoberg.

Linnéan, Karlskrona till Växjö
Målpunkter Tid
Blekingesjukhuset Karlskrona (huvudentrén) 11.00
Nättraby E22 (busshållplats) 11.05
Hasslö Vägskäl (hållplatsen E22) 11.10
Listerby E22 (busshållplats) 11.15
Ronneby resecentrum (fickan vid klockan) 11.25
Backaryd Macken 11.40
Hallabro Brandstationen 11.45
Vårdcentralen Tingsryd (Storgatan 87) 12.00
Centrallasarettet Växjö (huvudentrén) 12.45

Linnéan, Växjö till Karlskrona

Linjen trafikeras av Länstrafiken Kronoberg.

Linnéan, Växjö till Karlskrona
Målpunkter Tid
Centrallasarettet Växjö (huvudentrén) 15.00
Vårdcentralen Tingsryd (Storgatan 87) 15.45
Hallabro Brandstationen 16.00
Backaryd Macken 16.05
Ronneby resecentrum (fickan vid klockan) 16.20
Listerby E22 (busshållplats) 16.30
Hasslö Vägskäl (hållplatsen E22) 16.35
Nättraby E22 (busshållplats) 16.40
Blekingesjukhuset Karlskrona (huvudentrén) 16.45