Lediga jobb

Just nu söker vi inga nya medarbetare. 

 

Sommarjobb i BLI-centralen

Vill du uppleva Karlskrona när det är som bäst och samtidigt förvärva dig arbetslivserfarenhet och inkomst? Då ska du läsa mer här.

Blekingetrafiken söker tre sommarvikarier till sin BLI-central. BLI står för Beställning, Ledning och Information. I BLI-centralen arbetar du med beställning av resor, trafikledning av fordon inom serviceresor samt trafikupplysning gällande buss, tåg och skärgårdstrafik.

Vi söker dig som har god lokalkännedom i Blekinge och angränsande län. Du ska även ha goda språkkunskaper. Du måste kunna svenska flytande i tal och skrift och engelska flytande i tal. Vi ser även att du har god datorvana. Har du arbetat inom kundtjänst är det en fördel, men inget krav.

Personliga egenskaper som vi sätter stor vikt vid är att du är serviceinriktad, kommunikativ och har god koordineringsförmåga.

Vikariaten sträcker sig under 8 veckor mellan den 25 juni till den 19 augusti och är på heltid. Innan du börjar utbildas du under 3 veckor (utbildningstiden schemaläggs tillsammans med dig).

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 18 mars 2018!

Ansökan görs via vår samarbetspartner Unik Resurs, www.unrikresurs.se.

OBS: Bifoga ditt CV och personligt brev som dokument (inte bara texten som fritext i det tomma fältet). Du kan gå in på din profil i efterhand och säkerställa att dokumenten kommit med. 

Håll utkik i din inkorg (även skräpkorgen) efter mer information om rekryteringsprocessen.  

Har du några frågor om tjänsten går det bra att kontakta Ulrika Palm på Unik Resurs, 0727-120405, eller ulrika.palm@unikresurs.se