Var god acceptera Marknadsföring-cookies för att använda Google Translate.
Laddar Google Translate...
Något gick fel, testa att ladda om sidan.

Sommarbiljett

Res så mycket du önskar med buss, tåg och båt mellan den 15 juni och 15 augusti. Vill du utöka resandet västerut finns Sommarbiljett Blekinge och Skåne för 1219 kronor.

Priser

Ett och samma pris för alla – 839 kronor. Barn under sju år reser alltid gratis med oss.

Försäljningsställen

Du kan köpa Sommarbiljetten via dessa försäljningsställen:

Giltighet

Sommarbiljetten är giltig från 15 juni till och med den 15 augusti i hela Blekinge ombord på våra bussar, tåg och båtar. Sommarbiljetten gäller även i Närtrafik, tänk på att visa inspektionskvitto för föraren när du laddat din biljett på ett resekort eller visa upp biljetten i appen. Biljetten är opersonlig och går att låna ut.

Totalt får tre personer resa tillsammans på en Sommarbiljett, men maximalt en person får vara 20 år eller äldre. Givetvis kan ni alltså resa tre personer mellan 7–19 år på en och samma biljett.

Biljetten aktiveras automatiskt under giltighetstiden. Det innebär att du på resekortet kan ha biljetter som du ännu inte aktiverat tillsammans med en förköpt Sommarbiljett.

Så reser du med Sommarbiljetten i skärgårdstrafiken

Sommarbiljetten gäller på alla våra skärgårdsturer. Visa upp biljetten när du går ombord. För resor i skärgårdstrafiken reser två barn under 7 år gratis per giltig Sommarbiljett.

Reser du från Fisktorget i Karlskrona visar du biljetten i informationskiosken vid bryggan för att få en giltig biljett till din valda skärgårdstur.

Zoner

Sommarbiljetten gäller i samtliga zoner i Blekinge. Biljetten är alltså giltig i hela länet.

Förlustgaranti

Sommarbiljetten omfattas av vår förlustgaranti, förutsatt att du är registrerad och inloggad på Mitt konto i appen eller att biljetten är laddad på ett resekort som är registrerat på Mitt konto. Logga in på Mitt konto eller skapa ett nytt konto.

Frågor och svar

  • "Hur många kan resa med den vanliga Sommarbiljetten?"
  • "Hur reser man i skärgårdstrafiken med sommarbiljetterna?"
  • "Hur 'blippar' jag sommarbiljetterna?"

Läs mer i våra frågor och svar.

Sidan uppdaterad: 2024-06-06 klockan 08.57