Var god acceptera Marknadsföring-cookies för att använda Google Translate.
Laddar Google Translate...
Något gick fel, testa att ladda om sidan.
Representanter från Blekingetrafiken, Milou och Softhouse poserar framför kameran.

Förmånligt för både medarbetare och miljö

Representanter från Blekingetrafiken, Milou och Softhouse poserar framför kameran.
Senast uppdaterad: 2024-03-18 klockan 10.56

Som ett av Sveriges första företag att anamma det agila arbetssättet vänder Softhouse nu blicken mot att öka sina resor i kollektivtrafiken. I sin fortsatta resa att utveckla för framtiden introducerar man en fördelaktig löneförmån till sina medarbetare – som det första i Blekinge.

Att ligga i framkant och att konstant utvecklas är en naturlig del för denna verksamhet med fokus på digitala affärer. Det gäller även utvecklingen som en attraktiv arbetsgivare.

– Vi vill vara med och bidra till ett enkelt och mer hållbart resande till och från våra kontor, säger Jörgen Persson, VD för Softhouse i Blekinge. På Softhouse har vi jobbat med att utveckla biljettlösningar till kollektivtrafiken i nästan 15 år, bland annat genom Skånetrafiken och Blekingetrafiken. Därför känns det extra roligt att få vara med och erbjuda det till våra medarbetare.

– Det är viktigt att ligga i framkant när det gäller förmåner vi kan erbjuda och att bidra till snällare resor till och från jobbet - det gör vi mer än gärna, säger Annica Lagergren, VD på fullservicebyrån Milou, som är en del av Softhousekoncernen.

Så gör ni som Softhouse och Milou

Att erbjuda förmånliga resor i kollektivtrafiken till era medarbetare är enkelt. Det enda ni behöver göra är att skapa ett konto i vår Företagsportal och sedan skicka biljetter till era medarbetares mobiltelefoner eller resekort. Allra smidigast är det om ni bjuder in era medarbetare att själva genomföra sina biljettköp i appen, exempelvis för att åka på tjänsteresa med en 24-timmarsbiljett eller för att arbetspendla med en 365-dagarsbiljett.

– Vi är väldigt glada att Softhouse erbjuder denna förmån som första företag i Blekinge. Företagsportalen är ett väldigt snabbt och enkelt sätt att hantera biljetter till sina anställda med minimal administration, samtidigt som ni har full koll på både köphistorik och fakturering. Vill ni erbjuda fria tjänsteresor, månadsvis avbetalning eller att biljetten dras av som en löneförmån så har ni full flexibilitet att själva bestämma just ert upplägg – precis som Softhouse, säger Fredric Torstensson, företagssäljare på Blekingetrafiken.

Bli företagskund

Skapa ett konto i Företagsportalen eller skicka e-post till foretag@blekingetrafiken.se så berättar vi mer.

Foto: Jonatan Rennemark, Paraply

Publicerad: 2023-07-04 klockan 08.00