Var god acceptera Marknadsföring-cookies för att använda Google Translate.
Laddar Google Translate...
Något gick fel, testa att ladda om sidan.
Blekingetrafikens vita logotyp mot röd bakgrundsfärg.

Enklare att arbetspendla utanför Blekinge

Blekingetrafikens vita logotyp mot röd bakgrundsfärg.
Senast uppdaterad: 2024-04-16 klockan 11.53  |  Nyhet  |  Arkiverad

Nu gör vi det enklare att arbetspendla och göra tjänsteresor utanför Blekinge.

I Företagsportalen laddar du som administrerar resor den anställdes app eller resekort med biljetter för alla typer av resor, både inom Blekinge och till andra län som Skåne, Kalmar, Kronoberg, Göteborg och till Danmark.

Kom ihåg inspektionskvitto vid resor utanför Blekinge

Tänk på att den anställde behöver ett inspektionskvitto vid resor med resekort utanför Blekinge. Inspektionskvitto går att få i biljettautomater eller hos något av våra ombud.

Här finns våra biljettautomater och våra ombud.

Res bara om ni verkligen behöver

Vi vill passa på att tacka för att ni bara reser när ni verkligen behöver. Tillsammans gör vi resan tryggare, så fortsätt visa omtanke och undvik rusningstrafik om ni kan. Läs mer om våra åtgärder med anledning av covid-19.

Fler nyheter inom kort

Innan årsskiftet lanserar vi fler nyheter i Företagsportalen. Då blir det möjligt för organisationer att lösa in den gamla reskassan mot värdekoder som kan användas vid betalning i Företagsportalen. En annan nyhet är att den anställde kommer att kunna köpa sina egna biljetter för tjänsteresor direkt i appen. Snart berättar vi mer!

Logga in i Företagsportalen

Du som administrerar resor i vår Företagsportal loggar in via menyn "Logga in" och väljer "Företag" eller besöker foretag.blekingetrafiken.se.

Publicerad: 2020-09-18 klockan 12.00