Var god acceptera Marknadsföring-cookies för att använda Google Translate.
Laddar Google Translate...
Något gick fel, testa att ladda om sidan.
Blekingetrafikens vita logotyp mot röd bakgrundsfärg.

Testa vår nya webshop

Blekingetrafikens vita logotyp mot röd bakgrundsfärg.
Senast uppdaterad: 2024-04-16 klockan 11.53  |  Arkiverad

Var en av de första att testa vår nya webshop där du kan beställa det nya resekortet, ladda biljetter och aktivera biljetter.

Innan du kan ladda kortet med biljetter så behöver du beställa det nya resekortet. När kortet levererats är det tomt och laddas med en eller flera biljetter. När biljetten är laddad på kortet är den redo att användas direkt. Just nu kan du endast köpa biljetter inom Blekinge i den nya webshopen.

Gå till nya webshopen på startsidan.

Bra att veta

Biljetter köps aktiva eller inte. Att en biljett är aktiv innebär att giltighetstiden är startad. En aktiv biljett köper du om du ska åka direkt. Biljetter som inte är aktiva ligger laddade på kortet och är redo att aktiveras inom ett år.

Läs mer om vårt nya resekort.

Tåg och båt

Tänk på att ha en aktiv biljett innan du går ombord på tåget, Sturköpendeln, Hasslöpendeln och båten mellan Nogersund-Hanö. Innan resan aktiverar du biljetten i den nya webshopen.

Buss

När du åker buss aktiveras biljetten automatiskt när du blippar kortet mot biljettläsaren.

Om du tappar bort kortet

När du registrerar ditt kort på Mitt konto får du förlustgaranti på dina biljetter om du skulle tappa ditt kort. Du spärrar själv kortet och flyttar dina biljetter till ett nytt kort. Du kan inte registrera ditt röda resekort i Mitt konto.

Logga in i Mitt konto eller skapa ett nytt konto.

Publicerad: 2020-02-26 klockan 09.50